Keurmerken

Spatader- en vaatkeurmerk MMC
Vaatkeurmerk en spataderkeurmerk

De Hart&Vaatgroep kent al jaren op rij het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk toe aan Máxima Medisch Centrum. De keurmerken geven aan dat MMC voldoet aan alle kwaliteitscriteria voor de beste vaatzorg en spataderzorg. Het keurmerk helpt vaatpatiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar de beste vaatzorg en spataderzorg wordt aangeboden

Zie ook de andere keurmerken van MMC.

groen vinkje goede stomazorg mmc
Groen Vinkje goede Stomazorg

Máxima Medisch Centrum heeft in de Stoma Zorgwijzer voor het tweede jaar op rij een groen vinkje gekregen. Hiermee voldoen we aan alle kwaliteitsnormen voor goede stomazorg. Deze normen zijn ontwikkeld door de Nederlandse Stomavereniging samen met stomadragers, stomaverpleegkundigen, chirurgen en urologen.  
Meer informatie: www.stomazorgwijzer.nl
Zie ook de andere keurmerken van MMC.

Zilveren Kruis certificaat Pluscertificaat
Achmea Plus certificaat: knie- en heupvervanging

Orthopedie van Máxima Medisch Centrum heeft van zorgverzekeraar Achmea twee Plus certificaten 2014 ontvangen: het vervangen van de knie en het vervangen van de heup. Achmea adviseert haar verzekerden naar zorginstellingen met een Plus te gaan. Meer informatie: Achmea Plus certificaat 

Zie ook de andere keurmerken van MMC.

cz aanbevolen beste zorg
CZ Aanbevolen beste zorg

Máxima medisch Centrum wordt door CZ aanbevolen voor beste zorg voor: borstkankerzorg, blaasverwijdering bij blaaskanker, bariatrie, etalagebenen(PAV) en infectiechirurgie bij orthopedische revisie operaties.

CZ maakt voor sommige aandoeningen speciale afspraken met zorgverleners als zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die CZ stelt.

Zie ook de andere keurmerken van MMC. 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek chirurgie
(040) 888 85 50

Online afspraak maken
Maak een afspraak

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving