Polikliniek chirurgie

U vindt de polikliniek chirurgie in Eindhoven op looproute 111 (1ste etage) en in Veldhoven op looproute 067 (begane grond).

De poliklinieksecretaresse zal bij uw eerste bezoek vragen om uw zorgpasje en verwijsbrief en u inlichten over het verloop van het spreekuur. De polikliniekassistente roept u vervolgens binnen voor het gesprek met de chirurg (of chirurg i.o.).

Tijdens dit gesprek zullen zij u vragen stellen over o.a. uw klachten, eerdere operaties, allergieën, medicijngebruik, ziekten in uw familie en eventuele controles bij andere dokters. Neem dus eventueel een lijstje mee. Daarnaast zal de chirurg (of chirurg i.o.) u lichamelijk onderzoeken. Indien nodig moet u zich daarvoor ontkleden.

Soms is er ook een co-assistent aanwezig. Zij zijn in opleiding tot arts, maar (nog) niet tot chirurg. Mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een co-assistent, kunt u dit aangeven.

In Eindhoven hebben we voor patiënten met bepaalde specifieke aandoeningen themapoliklinieken/centra ingericht. Zo hebben we een themapolikliniek voor mensen met bijvoorbeeld spataderen, anale aandoeningen, ernstig overgewicht en borstproblematiek.

Patiënten met dezelfde aandoening worden in één spreekuur in de middag en/of ochtend ingepland. U wordt vervolgens gezien door een zorgverlener die gespecialiseerd is in uw betreffend probleem. Indien er aanvullend onderzoek nodig is, dan proberen wij dit zoveel mogelijk op dezelfde dag voor u mogelijk te maken.

De polikliniek chirurgie van Máxima Medisch Centrum is te bereiken via telefoonnummer (040) - 888 85 50.

  • Klik hier voor de actuele wachttijden voor de polikliniek chirurgie.
  • Klik hier voor meer informatie over een bezoek aan de polikliniek.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek chirurgie
(040) 888 85 50

Online afspraak maken
Maak een afspraak

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving